Voorwaarden keuken demontage

 

Voorwaarden wat betreft de demontage van uw keuken:

1. Allereerst willen wij u hartelijk danken, dat u ons meeneemt in het voornemen uw oude keuken weg te laten halen en hopen u van harte van dienst te kunnen zijn.

2. Bij het aanbieden van uw keuken aan ons bedrijf www.2dehandskeukens.nl stellen wij het zeer op prijs dat u het formulier op onze website invult, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van uw keuken.
Ook kunt u de foto's via dit formulier meezenden.

3. Na het verzenden van het formulier met informatie van de door u aangeboden keuken krijgt u direct een mail, met daarin de vermelding dat wij uw mail binnen 1 week proberen te verwerken. Mocht uw aanbieding een hogere prioriteit hebben, dan kunt u ons beter even bellen.

4. Keukens die we niet aannemen zijn:
Ikea keukens.
Keukens ouder dan 12 jaar.
Reeds gedemonteerde keukens of keukens die door een andere partij worden gedemonteerd.

5. Met de door u toegestuurde informatie en foto's van de keuken kunnen wij een offerte maken of een overweging maken uw keuken af te wijzen.

6. Bij een overeenkomst en het bepalen van een datum van demontage, zal er bij voorkeur telefonisch contact zijn geweest en daaropvolgend een bevestiging naar u toe worden gemaild, deze dient u na uw goedkeuring als bevestiging naar ons terug te mailen. info@2dehandskeukens.nl

7. In deze bevestiging wordt van u gevraagd om de betreffende keuken leeg en schoon op te leveren, Genoeg ruimte te maken om te demonteren en de koelkast een dag van te voren op 0 te zetten.

8. Bij het moment van arriveren op de plek waar ons de keuken is toegewezen, zal de aan u toegestuurde bevestiging met de daarin toegekende goedkeuring van u, aangaande de overeenkomst en het door u ingevulde formulier bij de hand worden genomen en details van de hierin vermelde informatie worden gecontroleerd.
Bij aankomst hopen wij dan ook op een prettige samenwerking en gaan ervan uit dat de gekregen informatie in overeenstemming is met de werkelijkheid.
In sommige gevallen is de werkelijkheid niet wat het in eerste instantie leek en zal er overleg plaats vinden over deze situatie en kan het zijn, dat het beloofde tegoed onder druk komt te staan.

9. De door ons geleverde arbeid aangaande demontage van uw keuken zal op een zorgvuldige en professionele manier worden uitgevoerd met de vraag aan u om ons zoveel mogelijk de ruimte te bieden om schade aan uw inboedel te voorkomen. Vloeren of andere voorwerpen die u wilt beschermen tegen beschadigingen dienen door u zelf te worden beschermd door middel van een stucloper of een stofwand etc.
Geen plastic of kleden op de vloer alstublieft, want dan wordt de vloer te glad.

10. Bij een extreem weerbeeld of code rood, zal een overweging niet te gaan rijden besloten kunnen worden.

Wij wensen u veel succes met uw voornemende plannen en hopen van harte, u van dienst te kunnen zijn.


Met vriendelijke groet, Erik Fokkens.

2dehandskeukens.nl is een onderdeel van Firma Fokkens.